pondělí 24. října 2011

Podzim

Je zase konec letní sezóny a přichází čas se trošku uklidnit a ohřát u kamen. Je to příležitost  se ohlédnout, zhodnotit a pustit se do další etapy. Máme tedy zase možnost dělat pracnější a náročnější modely. Někteří z Vás již s námi takovou zkušenost mají, že si objednali v létě a my jsme nebyli schopni jejich žádost vyplnit, až teď. I tak doufáme, že se čekání vyplatilo a děkujeme za pochopení.
Začínáme zase " porcovat " nové dřevo a objevují se krásná zbarvení, která Vám postupně nabízíme v akcích. Máme radost , že se tato spolupráce daří. Takových kousků není mnoho a byla by škoda, aby jen tak bez povšimnutí zmizely na trhu nebo ležely v galeriích. Momentálně máme na stole atraktivní modely v přírodních barvách dřev. Pro podzimní čas velmi typické. Je to krása je vyrábět. Na prodejním stojanu až do vánoc se budou objevovat výjmečné kousky pro ty , co mají rádi krásu, neobyčejnost a řemeslo. To platí i pro ty , co by si chtěli něco výjmečného pořídit a nemají cestu do Prahy. Napište nebo si objednejte a my vám  ze dřeva vytvoříme Vaše přání.
Mám ráda podzim, tak si ho užívejme........
podzimní akce

1 komentář:

  1. Je vlhké počasí,proto nezapomeňte spony občas přetřít hrubou stranou houbičky na nádobí /čistou/ s trochou krému na ruce nebo s lékařskou vazelínou. Uvidíte tu změnu

    OdpovědětVymazat