pondělí 13. února 2012

Je fakt zima ....



Milé dámy, hřebeny teď opravdu nemohu dělat, protože takto vypadá čaj z předchozího dne v dílně po sedmihodinovém topení. Dosažená teplota + 4,5 stupně C při odchodu z dílny je na práci opravdu málo.


Dobře si prohlédněte můj oblíbený hrnek na čaj. ...nejsem na koni....


Tak vypadá pracovní prostředí dnes při vyřizování Vašich objednávek, ale snad se trochu oteplí a bude veseleji. Asi si vážně už budu muset koupit trochu uhlí.  :-))

6 komentářů:

  1. No nazdar! Tam teda musí být kosa, když zmrzne i čaj v hrníčku. V tom se opravdu nedá dělat žádná práce, natož taková jemná, jaká je potřeba při výrobě tak dokonalých výrobků ze dřeva.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlepší pracovní pohoda je kolem 23 stupňů. Potom už je zase moc teplo.Ale lepší 29, než 4.

    OdpovědětVymazat
  3. Teď se nacházíme v tzv. kachličkovém období. Až dolepím obklady a poopravím několik zdí,tak se opět pustím s radostí do díla.A není vyloučeno,že už letos na ty hřebeny opravdu dojde. To by potom nastalo období hřebenové.

    OdpovědětVymazat
  4. Dílna je parádní! Z tama byste mě nedostali :) Též si stavím dílnu, ale teda mám tam komín na připojení kamen a uhlí mám taky pár pytlů :D
    Sid

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, jo, to jsem topil v kamnech uhlím. Ale když jsem začal ráno, tak tam bylo -5 stupňů. A to je uvnitř domu v prvním patře. Letos jsou na pořadu investice do izolací...
      Myslel jsem, že spíš stavíte fotoatelier než dílnu.

      Vymazat
  5. Už je veseleji, v dílně máme příjemných 19 stupňů a dobrou náladu. Všichni co čekají na balíček se mohou těšit. Zítra jdou balíčky do pošty.

    OdpovědětVymazat