úterý 22. května 2012

Kostičky


Už je to dávno když jsme si vyráběli pro radost z různých odřezů tyhle milé jehlice do vlasů. Mají tvar malé  kostičky a proto ten název. Nahradili jsme je setem barevných jehlic. Přesto nás nostalgie a množství krásně vybarvených odřezů , které nám je líto spálit , zase vrací zpět a tvoříme je znova.  Děláme je " do šuplíku " a až jich bude víc mohu je také nabídnout tomu, kdo si je bude přát. Perfektně drží účes a dá se s nimi kouzlit.
Můžete je používat jednotlivě i ve vějíři. Pokaždé jinou barvu dřeva atd. Prostě je to na hraní.


16 komentářů:

  1. Perfektní nápad, vypadají moc hezky. Můžu si jich pár zamluvit? :) Kdyby jste našli pár pěkně vybarvených, tak prosím dejte vědět. U mě určitě najdou využití :)
    Katka F.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud máte zájem jsou to jehlice dlouhé 15-17cm. Pouze z tvrdých dřev a exotických. Vybíráme pouze pěkně vybarvené kousky. Pracnost je stejná jako u 201. Kus za 100kč. Pokud mohu dopořučit, tak lichý počet.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mě napadlo, že bych si objednala sponu a vy by jste mi přihodili jehlici k tomu (kvůli poštovnému). Pro jistotu bych to napsala do poznámky. Šlo by to? 17 cm ideálně. Katka F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ano, akorát se musíme dohodnout z čeho by měla kostička být. EBEN, OŘECH, ŠVESTKA, JABLKO, BUEDAROS /TEMNĚ BORDÓ/, BUBINGO /TMAVĚ HNĚDÁ/, PALISANDT. Prostě tmavá nebo světlá? ;-)
      OdpovědětVymazat

      Vymazat
  4. ....a nebo bude lepší podle barvy : černou, tmavě hnědou, tmavou bordó,světle hnědou a nebo světlou s nějakým žíháním. ;-)
    Nemáme to stabilně na skladě. Je to spíš o radosti.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak teď jste mě zaskočila....nemůžu se rozhodnout mezi bordó, ořechem a světlým dřevem...takže asi nakonec vezmu dvě :D. Bordó a nějaké světlejší dřevo s žíháním. Jdu objednat tu sponu :) Katka F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste kouzelná. Mám návrh my je uděláme vyfotíme a vy si vyberete. Co vy na to?

      Vymazat
  6. Děkuju, to bude super :) Už se moc těším až ty fotky budou...Četli jste poznámku? Je možné udělat sponu v co možná nejsvětlejším dřevě? Katka F.

    OdpovědětVymazat
  7. Hmmmmmmm, už se těším jak to vyřeším......, fakt pěkný rébus. A to mě to pořád baví.

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem náročný zákazník, a proto jsem ráda, že jste tak ochotní plnit mi přání :) Pak by mě zajímalo, jaké dřevo jste nakonec použil. Katka F.

    OdpovědětVymazat
  9. Nechci být neomalená nabo tak, ale už si říkám, jestli jste na mě nezapomněli :)...je to už přez týden. Katka F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne nezapomněli, jenom trochu nestíháme :-( ALE ZÍTRA BUDEME ODESÍLAT VŠECHNY RESTY i vaše kostičky se sponou. Vydržte ;-)

      Vymazat
  10. Je toho teď moc naráz. Tento týden všechno vyexpedujeme. Na internetu se roztrhl pytel s objednávkami a trochu nestíháme.

    OdpovědětVymazat
  11. Já si to myslela :), ale když tak člověk čeká a neví, tak je to takové nepříjemné. Děkuji moc za odpověď. Katka

    OdpovědětVymazat
  12. Dnes mi balíček dorazil, musím říct, že spona mi naprosto vyrazila dech, je ještě krásnější než jsem si ji představovala, má překrásnou kresbu a ve vlasech úplně září. V určitém úhlu se leskne, jakoby šupinky sklíček, dvojjehla je má taky. To je nějaká speciální vlastnost toho dřeva? Jaké jste nakonec vybral? :) Kostičky mě taky hodně překvapily, fotky klamou. Mám je teď obě ve vlasech a drží opravdu pěkně. Začínám mít už doma takovou malou ebenovou sbírku :) Doufám, že vám nevadí, že se tu takhle rozepisuju, ale chtěla jsem poskytnout nějakou zpětnou vazbu. Katka F.

    OdpovědětVymazat
  13. Jenom mám pocit, že je to velikost A, protože je spona stejně velká jako moje 503...je to možné?

    OdpovědětVymazat