neděle 17. února 2013

Kam s ním ?

Stále se vám také všude něco válí a překáží? Vím, že bych měla mít stálá místa na určité věci a dodržovat řád a tak, ale známe to. Všechno se odkládá na volné místo / s tím, že si to budu určitě pamatovat / a pak běhám a ne a ne si vzpomenout kde že to leží. No a když se taková situace opakuje častěji může se stát, že vám vaše drahá polovička pomůže.
 Jelikož mám muže zručného, vytvořil a daroval mi místo květiny tento objekt. Když je tam ten prstýnek je jasné na co to je, ale při předávání mě to ani nenapadlo a koukala jsem na to dost překvapeně a pokud víte jako já, co to jsou za polotovary, koukali by jste taky tak.
Jen pro představu jehla je uříznutá z jehlice pro sponu zvanou DOLARKA a to pod tím je polotovar na výrobu košíku do vlasů velikosti A.
 Jsem zvyklá oceňovat velmi pracné a řemeslně dokonale zpracované tvary , ale tento kousek mě svoji jednoduchostí překvapil. Byl mi tedy darován s výzvou , až přijdu na to k čemu to je, tak ať dám vědět a odešel. Hmmmm. Položila jsem ten vzácný dar na kuchyňskou linku a jala se zadělávat těsto na knedlíky, celou dobu co jsem si připravovala suroviny jsem přemýšlela co mi tím chtěl vlastně říci a jak jsem tak bezmyšlenkovitě sundávala prstýnek úplně samozřejmě skončil na tomhle daru. Úsměv.
Je jedno z čeho je a jak vypadá, on věděl , že ho potřebuji a to se cení. Možná se bál, že ten prstýnek jednou sní, ale to nebudu řešit. Teď mi dělá radost, slouží a je to i hezké. Tak pěkný den a udělejte si taky radost.

3 komentáře:

  1. Moc hezky napsáno. :)
    Sid

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný dáreček... :-) co já bych dala za to kdyby mě přítel něčím obdaroval, třeba i nějakou blbostí co by někde sám koupil, ale on mi místo toho dá peníze se slovy ,,něco si za to kup co chceš"... :-) Katka V.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásnej dárek z lásky :) Také bych si přála :D

    OdpovědětVymazat