sobota 17. června 2017

Péče o dřevěnou sponu v parném létě.

 Jak to, že moje spona již není taková jako dřív? Je šedá a smutná. Co s ní udělat , aby zase ožila?
Tak to jsou otázky, které Vás zaručeně napadnou pokud se podíváte na sponu, jehlici, dvojjehlu od nás. Je to proto, že spona má pouze přírodní povrch a působí na ni stejné vlivy jako na vaši pokožku. UV záření - sponu ztmavne , vlhko - má hrubší povrch , nečistota - zešedne .


Není třeba být smutná. K oživení a očištění vám stačí pouze krém na ruce / jakýkoliv / nebo lékařská vazelína, kterou si koupíte v lékárně a obyčejná houbička na nádobí. Tato kombinace vrátí vaší dřevěné sponě barvu, lesk a ošetří povrch  proti vlhkosti. 
Nebojte se použít i hrubou stranu houbičky , ta velmi dobře vyhladí případný drsný povrch. Pokud je hladká pak stačí sponu nebo jehlici  vytřít jen rukama. Nikdy však houbičku nenamáčejte do vody, abyste sponu omyla. Pouze naneste krém nebo vazelínu a sponu vytřete. 


 Naše dřevěné výrobky nejsou lakované, ale pouze napuštěné lněným olejem, proto se dají jednoduše ošetřovat a časem získávají svoji přirozenou patinu / já tomu říkám, že jsou stále živé /. Nedoporučujeme sponu ošetřovat jinak, nebo ji dokonce lakovat. Spona má mastný základ a lak na ni nebude držet. Časem se začne loupat a tím si sponu zničíte.

Pečovat o dřevěnou sponu může být i malým rituálem a věřte, že pokaždé když jej uděláte spona vám ožije před očima.



1 komentář:

  1. Some bonuses use a mechanical device, such as a spinning wheel, that works at the side of} the bonus to show the amount won. As for the slot machines, I would take movies of how the reels would go into hyper-speed to keep away from the bonus image it might, and may, have landed on. Just like another casino game, slots supply a possibility to win actual money. No one can guarantee you wins as a result of|as a result of} slots are a game of chance, but find a way to|you probably can} certainly get an higher hand when you use the 카지노사이트 profitable slot ideas from this article. Always hold this in mind, particularly when you love enjoying in} slots with progressive jackpots. Many games provide you with access to the top wins only whenever you guess the utmost — and that is why an accurate slot strategy and bankroll strategy are essential to have a chance to profitable at slots.

    OdpovědětVymazat