sobota 2. května 2020

Mezi volnem a prací.

Máme tu nový měsíc a opravdu rozkvetlý. Dokonce nám na zahradě kvete rododendron / brzy,že?/ Příroda to žene kupředu. Vybarvuje se a bují. Proč takový úvod? Protože my také nezahálíme. Konečně jsme se pustili do focení a že to bylo dlouhé a náročné není pochyb. Modelína s vlasy barvy čokolády by mohla povídat. Kdybychom sehnali ještě jednu, třeba s vlasy jako med, mohly se střídat, jenomže to bylo moc na rychlo, tak to zvládla sama, ale i přesto to byla zábava. Ted´máme hromadu překvapivých fotografii, kterými se musíme prokousat.
Je to zajímavé, najednou máte před očima svoji dlouholetou práci jako na dlani. Každý kus má svůj příběh a my ho známe. Nafotili jsme naše úplně první modely a to vás prostě dostane. Brzy uvidíte.
----------------------------------------------
Nestačili jsme se ani znova připravit a velmi milá paní se nám ozvala, že má zvláštní barvu vlasů a jestli by se nám to nehodilo. To víte, že hodilo. Tady je výsledek, který nám udělal velkou radost. Vlasy byly jemné a krátké po ramena. Trošku oříšek, ale výsledkem jsou účesy, které vás překvapí a musím dodat, že spony držely. COŽ BYLO TAKÉ PŘEKVAPUJÍCÍ.

Žádné komentáře:

Okomentovat