pondělí 6. července 2020

Víkend plný krásných setkání.

Pokaždé, když sama osobně mohu prodávat naše dřevěné spony do vlasů jsem nadšená z reakcí těch, kteří se s naší prací setkávají poprvé. Jsou milé a upřímné. Mohu vyslechnout vaše obavy, nejistotu, ale přeci jenom touhu sponu vlastnit.
Když mi dáte možnost vám trochu napovědět, ukázat a seznámit vás s tím, co vlastně držíte v ruce, většinou se dobře pobavíme a obavy zmizí. 
Děláme spony do vlasů už dlouho a snažíme se vyhovět všem těm, kteří by rádi něco takového nosili a to jak ženám, dívkám, tak i mužům. Pravda - ted je v módě pleš, ale když přeci jenom někdo přijde a něco chce pro muže do vlasů, tak najde. 
Už léta prodáváme na Karlově mostě a chápeme to jako kontaktní místo, pro ty, co upřednostńují osobní kontakt, možnost sponu vyzkoušet. Jinde nás totiž nenajdete. Jen tam a nebo na našem webu.
Letos je vše jiné. Na Karlově mostě jsme začali prodávat až nyní, ale s tou vzácnou možností se spíš setkávat s Čechy než s turisty a musím říct, že je to velmi milé. Jako kdyby nám ten most zase patřil.
Dá se vnímat jeho atmosféra, užívat si překrásných výhledů a myslím, že i cizinci jsou spokojenější.
O víkendu bylo krásně a lidé si mohli v klidu vychutnat tu prázdninovou pohodu. Takže i u nás na stánku to nebylo jiné. Dívky, dámy i pánové se zastavili a já měla možnost předvést jak na to. Myslím, že bylo veselo.
Ráda fotím své zákaznice, abych mohla ukázat, jak jim spona sluší a tak s jejich svolením je zde pár fotografií.



                           Trochu víc foukalo, ale všechny si své poklady odnesly a to mě nesmírně potěšilo.
                                                               VĚŘÍM, ŽE JSOU SPOKOJENÉ.






Žádné komentáře:

Okomentovat