úterý 11. srpna 2020

Karlův most a my.

 Je velice zvláštní doba.
Praha patří Čechům,Moravanům a Slezanům. Potkáváme se zde a vždy si dobře popovídáme a mám pocit, že si navzájem děláme radost.
 O to víc mě mrzí, když náhodou narazím na nenávistný komentář nebo dokonce celý článek v mediích, který nás výtvarníky na Karlově mostě přirovnává k bulharské mafii a tak podobně. Jednoznačně málokdo ví, že my všichni, co jsme tam musíme každé tři roky projít výběrovým řízením, které má za cíl schválit jen to, co nebude dělat ostudu a bude kreativní. Prodej má striktní pravidla a z poplatků za prodejní dny se spolufinancuje obnova soch na tomto úžasném místě. Platí se ochranka a snažíme se zde držet pořádek a příjemné klima.
My jsme zvláštní národ, který pořád na něco nadává, něco mu nevoní, něco ho štve. Jsem vděčná, když se zastaví paní a neví co by. Odchází a je spokojená a já mám pocit,že jsem přispěla k tomu, že jí v Praze bylo dobře.
Jsme výtvarníci ,řemeslníci a nabízíme solidní výrobky. Sami si je prodáváme a platíme vše co musíme. Samotný prodej není procházka růžovým sadem, ale máme to rádi a vybrali jsme si to za své živobytí, stejně tak jako ten co si vybral zaměstnání. Nefnukáme a snažíme se se vším poprat na vlastní triko JAK SE ŘÍKÁ.
Koho to zajímá může navštívit www.karluvmost.cz to jsme my.


Žádné komentáře:

Okomentovat